NEWSFLASH !!!!! Heet van de naald; aantal inschrijvingen Dongelmans Bonbons/Kaal Staal Zandgat toernooi breekt record !!!!

NEWSFLASH !!!!! Heet van de naald; aantal inschrijvingen Dongelmans Bonbons/Kaal Staal Zandgat toernooi breekt record !!!!

Dat het Dongelmans Bonbons/Kaal Staal Zandgat tennis toernooi altijd een succes is was al jaren bekend ! Een week lang strijden dan vele tennissers van divers niveau om de eer en prijzen en zorgen daarnaast voor een heel sportief toernooi waarbij de gezelligheid voorop. Jaarlijks kon men kijken naar een deelnemersveld van ca. 180 spelers in een combinatie van dames en heren.
Echter, het toernooi wat op 7 augustus 2022 gaat starten breekt alle records met betrekking tot het aantal deelnemers!
205 spelers/speelsters hebben zich aangemeld en dit is een absoluut hoogtepunt voor de organisatie van het Dongelmans Bonbons/Kaal Staal Zandgattoernooi.

Er zal de komende dagen hard gewerkt worden aan de voorbereidingen en we hopen dat de weergoden het toernooi goed gezind zijn zodat het geplande wedstrijdschema zo veel mogelijk gehandhaafd kan worden. Dit schema is binnenkort bekend op de site toernooi.nl

We verwelkomen volgende week alle deelnemers en ook iedereen is als toeschouwer van harte welkom op de komende “zwoele” zomeravonden.

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148