Onze historie

De tennisvereniging Zeddam is opgericht op 01-01-1977 en is dus 43 jaar jong. Er zijn ongeveer 125-150 leden welke 6 banen ter beschikking hebben. Deze banen zijn in eigendom van ’t Gilde en worden door de vereniging gehuurd. De locatie is prachtig gelegen, midden in de natuur, in het zogeheten Zandgat.

Tennisvereniging Zeddam home welkom

In het Zandgat zijn ook enkele andere verenigingen actief. Zo is er een Pétanque club en een openluchttheater en wordt er veel door atletiek en hardloopverenigingen gedaan. Er zijn vele vrijwilligers binnen de vereniging die ervoor zorgen dat de contributie laag kan blijven.

Daarnaast zorgen deze vrijwilligers uiteraard voor vele sportieve activiteiten met als hoogtepunt ons jaarlijkse Zandgat toernooi. Ieder jaar in week 32 (begin augustus) komen er heel veel tennissers van overal en nergens om bij ons te strijden voor de hoofdprijzen.

Los van het competitieve element staat vooral gezelligheid in onze vereniging centraal.

Om elkaar te versterken, werken we ook met tennisverenigingen in de buurt samen. Zo mogen onze leden ook tennissen op de banen van de Wehlse Tennisvereniging, TV Bergh en LTC de Kolkstede in Beek.

Daarnaast organiseren we leuke activiteiten en overleggen we regelmatig over het reilen en zeilen binnen de verenigingen.

Het Bestuur van Tennisvereniging Zeddam.

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148