Sponsor belang

Sponsor belang

Voor onze tennisvereniging zijn sponsoren van groot belang. Zij ondersteunen namelijk onze vereniging op financiële basis ( of gedeeltelijk in natura) waardoor wij de banen, de verlichting, kantine met het daarbij behorende terras en de algemene zaken in goede conditie kunnen houden.
De belangrijkste beweegredenen van de meeste sponsors zijn de sociaal maatschappelijke betrokkenheid en incidenteel het zakelijke aspect om op ontspannen niveau te netwerken.

Het is niet eenvoudig om betrokken sponsoren te vinden, mede omdat er vele verenigingen zijn die in dezelfde “regionale vijver vissen”. Echter komt het te vaak komt het voor dat een sponsorschap uitloopt tot eenrichtingsverkeer. Een sponsor doet zijn/haar bijdrage, er wordt een advertentie of sponsorbord geplaatst en daarmee is de kous af.
Wij vinden het van belang dat wij als vereniging ook oprechte aandacht moeten geven richting de sponsors en vrienden die onze vereniging een warm hart toedragen.

Buiten de commerciële uitstralingen die geboden worden in de diverse sponsorpakketten en de extra voordelen die er verder deel van uitmaken, zullen wij onze sponsoren altijd warm ontvangen op onze mooie locatie, er zal altijd een kopje koffie of een ander drankje voor u klaar staan en eventuele vragen kunt u altijd bij diverse vrijwilligers kwijt.  U bent onze gast en wij zullen u onze gastvrijheid laten ervaren. Het warme gevoel wat u ons geeft met uw betrokkenheid geven we met veel plezier terug.

Wij hopen dat u openstaat voor een van onze sponsor mogelijkheden en ons de nodige hulp biedt om te groeien tot een prachtig visitekaartje voor het dorp Zeddam en daarbij natuurlijk ook geheel Montferland.

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148