Dongelmans Bonbons & Kaal Staal Zandgat toernooi 2021

Dongelmans Bonbons & Kaal Staal Zandgat toernooi 2021

Zondag 8 augustus 2021 begint het jaarlijkse Zandgat toernooi in op onze mooi gelegen vereniging in Zeddam.
Het toernooi duurt t/m 15 augustus ( de dag van de finales ).
Vele vrijwilligers hebben weer veel werk verzet om er wederom een succes van te maken en daar hebben we weer alle vertrouwen in, het schijnt ook dat het weer zal meewerken.
Naast deze criteria kan je een toernooi als het Zandgat toernooi niet organiseren zonder sponsoren, wij willen deze dan ook in willekeurige volgorde bedanken voor hun genereuze bijdrages.

Dongelmans Bonbons Zeddam & Kaal Staal bedrijven Didam (de hoofdsponsoren), Restaurant De Zaak in Doetinchem, Stichting de Feesttent Zeddam, Palestra /Landal Braamt, Eetwinkel de Horizon Zeddam, Slagerij Agelink Zeddam, Imkerij Koenderink, Klein Obbink Zeddam, N.Jansen Pedicures Zeddam, Tennis Direct Warmond, Vishandel Wennekes s’Heerenberg, estos Benelux BV Doetinchem, Autowasserij De Hoge Voort Doetinchem, Praxis Zevenaar, Wentink Zeddam, Accon Lochem, P Koenders, B van Maastricht , T. Izaak.

Kom gerust eens kijken naar een van de wedstrijden, wij houden ons strikt aan de Covid-maatregelen en verzoeken u tijdens uw bezoek te houden aan de routeringen en overige maatregelen.
Zondag a.s. gaan we om 10:00 uur starten. Er zijn wel een aantal zaken waar we ons aan moeten houden:
– Registratie vooraf
– Vaste zitplaatsen (dus lekker lui blijven zitten en niks van de wedstrijden missen ;)), ja, je mag uiteraard wel naar het toilet ?
– Bij klachten (hoesten, keelpijn, koorts, verkouden etc.) blijf je thuis
– 1,5 meter afstand houden.
Verder is er weer net als vorig jaar een leuke Corona speurtocht uitgezet (lees: looproutes, aanwijzingsbordjes en zo…) dus kom kijken!Vrijdagavond is er weer net als vorig jaar een prijzenfestival met hele leuke prijzen!! Deze zal direct na de laatste wedstrijd plaatsvinden…dit wil je niet missen!!De finale zondag wordt afgesloten met een loterij met zo mogelijk nog mooiere prijzen dan op de vrijdag! Het belooft weer een mooi toernooi te worden!!Wij hebben er weer zin!!

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148