Zomercup toernooi 2020

Zomercup toernooi 2020

Afgelopen zaterdag, 5 september 2020 is er in het Zandgat in Zeddam onder fantastische weersomstandigheden, het Zomercup 2020 tennistoernooi gespeeld.

Het Zomercup toernooi is een eendaags toernooi tussen onze zomerleden.
Een zomerlid is 3 maanden lid van onze tennisvereniging, en die kan in de zomermaanden onbeperkt gebruik maken van de tennisfaciliteiten van Tennisvereniging Zeddam.

Aangezien we dit jaar maar liefst 44 zomerleden hebben mogen verwelkomen, vonden we een onderlinge strijd, wie van hen het beste was, wel gerechtvaardigd! Van de 44 leden hebben zich 20 leden aangemeld om voor de eer van Zomerkoning/koningin te gaan!

Het begon allemaal met koffie & cake en een welkomstwoord van onze voorzitster. De RIVM regels werden nog maar een keer benoemd om de risico’s in te perken en om 12.00 uur precies (we hadden een goede tijdwaarnemer) gingen de spelers de baan op voor de eerste ronde. In totaal waren er 4 speelrondes. Er werd ongeveer drie kwartier gespeeld per ronde, waarna er een kwartier overbleef om “bij te tanken” (of te wel te eten, drinken en rusten).

Het was erg gezellig, er werden fantastische slagen gespeeld afgewisseld met de mooiste blunders (kortom het spel was herkenbaar voor iedereen) en er was met name veel strijd en inzet.
Rond de klok van 4 uur waren alle wedstrijden gespeeld en werd de BBQ aangezet om de innerlijke mens te voorzien van een hapje (vaak gecombineerd met een drankje). Het eten was prima verzorgd en er was genoeg voor iedereen!

Aansluitend werden de winnaars bekend gemaakt en de Zomercup ging dit jaar naar: Joep te Pas! Hij werd op de voet gevolgd door twee dames waarvan Diewertje Rikken een keurige 2e plek opeiste. Het podium werd compleet gemaakt door Maud Beekman op de derde plaats, (een natuurtalent aangezien zij pas net aan haar zomerlidmaatschap is begonnen!).

Er was echter voor alle deelnemers een prijsje! Variërend van een fles drank tot een handdoek, van een bierpul tot tennisballen, iedereen had prijs!

De hoofdprijs (2x), de rest van 2020 gratis tennissen, moest nog verdeeld worden. Je merkte aan de sfeer dat alle deelnemers gelijk in spanning zaten of zij deze fantastische prijs misschien gewonnen zouden hebben! De gelukkigen van deze prijs waren: Annelies Groeneveld en Maud Beekman, zij mogen de rest van dit kalenderjaar gratis bij ons komen tennissen!

Kortom het was een geslaagde dag met mooi tennis, lekker eten, genoeg drinken, maar bovenal een goed gezelschap zomerleden!

Van de 44 zomerleden verwelkomen wij tal van leden die langer bij ons blijven tennissen; een aantal maakt het kalenderjaar vol en er zijn zelfs nieuwe leden die ook volgend jaar gezellig bij ons blijven tennissen! Welkom!

Rest ons niets anders te vermelden dat wij allen mogen terugkijken op een zeer geslaagd Zomercup toernooi die wij volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer zullen gaan organiseren.

In de komende maanden zal de evenementen commissie nog een aantal activiteiten organiseren, u kunt deze info terugvinden op de evenementen pagina van de website en op het prikbord in de kantine

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148