Zandgat toernooi Zeddam 2020 een terugblik

Zandgat toernooi Zeddam 2020 een terugblik

In week 32 (2 t/m 9 augustus) vond het jaarlijkse Zandgat Tennistoernooi plaats bij onze vereniging in Zeddam. Ruim 180 deelnemers streden onder zware omstandigheden om de eer.De hoge temperaturen en de brandende zon (vooral in het finale weekend) eisten het uiterste van de spelers en speelsters. Daarnaast liep als een rode draad alle maatregelen die getroffen moesten worden i.v.m het Covid-19 Corona virus. Menigeen moest even wennen aan de speciale routes en het houden van de afstand. Toch bleek dat men zich over het algemeen goed aan de regels hield en lag de focus op de wedstrijden en de gezelligheid die altijd de boventoon voert tijdens dit toernooi. De prachtige omgeving waar ons complex gelegen is zorgt vooral in het avondschemer voor een bijzondere ambiance en daar staan wij dan ook om bekend. Het terrein was in de voorbereiding omgetoverd tot een waar toernooi complex met tenten en voldoende stoelen en tafels waar het publiek kon genieten van leuke, mooie en spannende wedstrijden.
Om dit toernooi wederom succesvol te realiseren hebben vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen gestoken. Grote dank hiervoor aan de wedstrijdcommissie, barcommissie, terrein en facilitair commissie en allen die een helpende hand hebben toegestoken.
Een bijzonder woord van dank voor de sponsoren die het toernooi op verschillende vlakken ondersteund hebben, en die noemen wij dan ook graag even bij naam: Tennis Direct Warmond, estos Benelux BV Doetinchem, Bloembinderij De Ank Zeddam, Restaurant de Zaak Doetinchem, Coop Zeddam, Bernard Wentink Zeddam, De Hoge Voort Wasstraat Zelhem, Hotel Ruimzicht (Zeddam), Streekbrouwerij Noodsaeck Doetinchem, Pour Vous Parfumerie Zevenaar, Palestra Braamt, Keurslager Klarenaar ’s Heerenberg en Sligro Doetinchem.
Alle deelnemers en vrijwilligers, hopelijk wederom tot week 32 volgend jaar !!

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148