Een woord over onze sponsoren van het Zandgat toernooi.

Een woord over onze sponsoren van het Zandgat toernooi.

7 T/m 14 augustus 2022 is het Dongelmans Bonbons/Kaal Staal Zandgat toernooi weer het episch centrum van Zeddam. De voorbereidingen zijn in volle gang, inschrijvingen voor deelname komen binnen, het logistieke traject draait op volle toeren en gesprekken met potentiële sponsoren lopen voorspoedig.
Graag willen wij even stilstaan bij deze bedrijven die het Zandgat toernooi en in een aantal gevallen de Tennisvereniging Zeddam een warm hart toedragen.
Zonder onze sponsoren zijn het Zandgat toernooi ( en overige kleinere toernooien ) eenvoudig niet mogelijk. Het geeft een bijzonder gevoel van “warmte” wanneer wij de toezeggingen binnenkrijgen en de betrokkenheid voelen van deze partijen. Het is dan ook van groot belang dat wij er voor zorgen dat er ruim voldoende exposure geboden wordt voor deze sponsoren en onze dankbaarheid tonen.

Middels dit schrijven willen we dan ook de reeds deelnemende sponsoren vermelden die het Dongelmans Bonbons/Kaal Staal Zandgat toernooi mogelijk maken:

Toernooi hoofdsponsoren:

– Dongelmans Chocolaterie & Banketbakkerij Zeddam
– Metaalbedrijf Kaal BV Didam

Wedstrijdprijzen:

-TennisDirect Warmond

Ballensponsor:

– Arendsen Inframanagement Azewijn

Loterij prijzen:

Hoofdsponsor:

– Restaurant DE ZAAK Bites & Wines Doetinchem

Subsponsoren:

– Eetwinkel de Horizon Zeddam
– Palestra Beauty & Wellness/Palestra Braamt
– Tennisdirect Warmond
– B.J. Wentink CV “Piepers van Bernard” Zeddam
– Coop Zeddam
– De Hoge Voort Doetinchem
– Imkerij Koenderink
– Klein Obbink Zeddam
– Oktoberfest Zeddam
– Flynth
– Sligro Doetinchem
– Nardy Jansen Pedicure

We zijn er van overtuigd dat er nog meerdere sponsoren zich zullen aanmelden daar er nog vele gesprekken gevoerd worden. Zodra deze bekend zijn dan zullen zij worden toegevoegd aan de bovenstaande lijst.

Wilt u zelf het toernooi ondersteunen of verenigingssponsor worden ? U kunt dan contact opnemen met Floyd Bloemberg (Hoofd sponsorzaken TVZ)
Het mailadres is floyd1961bloemberg@gmail.com of telefonisch via 06-22816667

De Toernooi commissie en de Tennisvereniging Zeddam spreken bij deze hun dank uit aan al deze bedrijven die wederom een succesvol toernooi ondersteunen.

Gildepad 2
7038 CL Zeddam
Huur een baan of wordt lid!
Bel ons! 0314 652 148