Voor de voorjaarscompetitie hebben we bij TV Zeddam over het algemeen zes teams. Zij spelen op de zaterdag of zondag competitie. Deze competitie is de leukste periode van het tennisseizoen. Alle informatie en de meest relevante links over de Voorjaarscompetitie vind je op deze pagina.

Indeling

Wil je weten wanneer en tegen wie jouw competitieteam moet spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie? De indeling is te bekijken in de nieuwe MijnKNLTB omgeving. Alles over de indeling en deze nieuwe site lees je hier.

Nieuw in 2018 - Verkort Spelen

Vanwege de behoefte bij verschillende doelgroepen naar kortere en planbare competitiedagen, gaat er vanaf de Voorjaarscompetitie 2018 verkort gespeeld worden in alle gemengd- en dubbelpartijen. Dit betekent een wedstrijdtiebreak in plaats van een volledige derde set. 

Voor de 8&9-competitie, de Zomeravondcompetitie en de vrijdagvaondcompetities in de districten Den Haag en Rotterdam geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website

Versoepelde invallersregeling

Wordt je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? De invallersregeling wordt per 2018 versoepeld, waardoor er lang niet altijd meer dispensatie hoeft te worden aangevraagd.

Facebook
Facebook