Wil je graag na de voorjaarscompetitie ook meedoen aan de najaarscompetitie? Dan kun jij jezelf of je team opgeven bij onze Verenigings Competitie Leider Mark Pelgrim. De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen). Twijfel niet en geef je nu op! Ook als je nog geen team hebt, maak kenbaar dat je geïnteresseerd ben door te mailen.

Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen één van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel. Ook voor verenigingen is de competitie belangrijk. Niet alleen omdat het veel sfeer en gezelligheid op de club brengt, maar ook omdat competitie spelen voor verbinding tussen de leden zorgt. En verbinding betekent binding met de club en behoud van spelers voor onze vereniging.

Geef je voor eind mei op! Je hebt tot ongeveer eind mei de tijd om als KNLTB-lid jezelf in te schrijven door een mail te sturen naar vclvtl@tvzeddam.nl.

Twijfel niet, doe het nu!

Vermeld je naam, welke soort competitie en met wie je in het team speelt! Heb je nog geen team en wil je wel de najaarscompetitie spelen? Maak dit dan ook kenbaar via vclvtl@tvzeddam.nl.

 

Facebook
Facebook