Aanmelden!

Wij doen mee in Montferland!!

Iedereen moet kunnen meedoen!

Ook TV Zeddam vindt dat iedereen moet kunnen sporten. Dit geldt ook voor mensen met een krappe beurs. Zo biedt de meedoenregeling in montferland uitkomst!  Zij kunnen met ‘meedoen in montferland’ een steuntje in de rug krijgen.

 

 

 Hier aanmelden:

Banner ikdoemee 300x94

 

Komt u in aanmerking?

Op deze website kunt u bij de voorwaarden zien of u in aanmerking komt. Als u in aanmerking komt krijgt u punten. Met deze punten kunt u producten kopen in een speciale webwinkel. Klik op de afbeelding hierboven voor alle actuele producten die TV Zeddam aanbied via de 'Meedoenregeling'!!

Verenigingsjaar 2018

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december van elk jaar. Als u wilt opzeggen, moet u dit dus voor 31 december doen. Dit kan via de e-mail: secretariaat@tvzeddam.nl of ledenadministratie@tvzeddam.nl. Voor opzeggingen die na deze datum binnenkomen is een bedrag van € 20 verschuldigd ter dekking van reeds gemaakte kosten. Wie na 1 februari opzegt, betaalt het volledige bedrag. 

 

LIDMAATSCHAP SENIOREN

Senior

€ 149.-

Competitie kosten

€ 20.-

   

Studentenlidmaatschap (tot 25 jaar)

€ 79.-

Vriend van de club

€ 20.-

LIDMAATSCHAP JUNIOREN

Junior

€ 79.-

Competitie kosten

€ 10.-

   

 Voor het opvragen van een KNLTB pas vanwege verlies e.d. wordt een bedrag van €20.- in rekening gebracht.

Lidmaatschap op maat!

Montferland competitielid, wat is dat? Dit houdt in dat je lid bent van een andere tennisvereniging in Montferland: W.T.C. (Wehl), T.V.D. (Didam), T.V. Bergh ('s Heerenberg) of LTC B.R.Z. (Beek). Speel je één competitie mee dan betaal je een bedrag van €40. Bij twee competities €60 etc. Deze leden mogen gebruik maken van onze banen door af te hangen met één van de twee KNLTB pasjes van 2016. Dit het hele jaar door!

Geen lid in Montferland, maar wil je wel competitie spelen bij T.V. Zeddam? Geen paniek, dit kan ook! De kosten zijn bij de eerste competitie €60. Voor de tweede competitie €100. Voor het tennissen op de banen in Zeddam mag afgehangen worden met ALLEEN de KNLTB pas van T.V. Zeddam!! Afhangen is voor deze leden alleen mogelijk in de competitieperiode. Na de laatste competitiewedstrijd mag niet meer afgehangen worden met de KNLTB pas van T.V. Zeddam.

3-maand lidmaatschap, is het echt? Zo echt als maar kan! Je kunt één keer per kalenderjaar met de 3-maand lidmaatschap lid zijn bij T.V. Zeddam! Ideaal voor tijdens de winterstop van voetbal of om in de zomer te kunnen tennissen op onze banen! Met dit lidmaatschap kun je niet deelnemen aan competitiewedstrijden of KNLTB toernooien.

 

LIDMAATSCHAP OP MAAT

Montferland competitielid met 1 competitie € 40.-
Montferland competitielid met 2 competities € 60.-
3-maand lidmaatschap € 40.-
Competitielid met 1 competitie € 60.-
Competitielid met 2 competities € 100.-

 Voor het opvragen van een KNLTB pas vanwege verlies e.d. wordt een bedrag van €20.- in rekening gebracht.

Facebook
Facebook