Wij doen mee in Montferland!!

Iedereen moet kunnen meedoen!

Ook TV Zeddam vindt dat iedereen moet kunnen sporten. Dit geldt ook voor mensen met een krappe beurs. Zo biedt de meedoenregeling in montferland uitkomst!  Zij kunnen met ‘meedoen in montferland’ een steuntje in de rug krijgen.

 

 

 Hier aanmelden:

Banner ikdoemee 300x94

 

Komt u in aanmerking?

Op deze website kunt u bij de voorwaarden zien of u in aanmerking komt. Als u in aanmerking komt krijgt u punten. Met deze punten kunt u producten kopen in een speciale webwinkel. Klik op de afbeelding hierboven voor alle actuele producten die TV Zeddam aanbied via de 'Meedoenregeling'!!

Fijn dat je lid bij onze vereniging wilt worden!

Vul a.u.b. onderstaand formulier in en verzend deze middels de knop onderaan de pagina.

Voor aanmelding als lid bij de KNLTB hebben wij een goed gelijkende recente pasfoto nodig, die op je ledenpasje wordt afgedrukt. Een ingescande pasfoto kun je uploaden via het aanmeldingsformulier. Indien je dat niet kunt/wilt, dient de pasfoto ingeleverd te worden bij onze ledenadministratie!

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Woonadres
Soort aanmelding

Geef hieronder aan welk soort lidmaatschap u wilt kiezen.

Montferland competitielid, wat is dat? Dit houdt in dat je lid bent van een andere tennisvereniging in Montferland: W.T.C. (Wehl), T.V.D. (Didam), T.V. Bergh ('s Heerenberg) of LTC B.R.Z. (Beek).
Competitielid, maar geen lid bij een vereniging in Montferland? Dan vult u "competitielid" in.
3-maand lidmaatschap? Je kunt één keer per kalenderjaar met de 3-maand lidmaatschap lid zijn bij T.V. Zeddam zonder KNLTB pas!
Junior of senior lid? Je bent senior in het jaar dat je achttien wordt. Dit betekend dat je dus t/m 17 jaar een junior lidmaatschap kunt hebben bij zowel TV Zeddam als de KNLTB.Betaalgegevens
Powered by BreezingForms
Facebook
Facebook